Rengjøringsekspert deler sine beste tips: Her er 3 måter å få hjemmet ditt til å lukte godt

09/10/2023 14:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Ikke mye kan måle seg med et hjem som lukter fantastisk. Hvordan du kan få til nettopp dette, har en renholdsekspert nå avslørt.

Rengjøringsekspert Jessica May har delt tre gode måter å få hjemmet ditt til å lukte fantastisk. Det beste av alt er at det til og med er ganske enkelt å oppnå dette.

I en video som hun har delt på det sosiale mediesiden TikTok, snakker hun om hvordan du kan få hjemmet ditt til å lukte fantastisk ved å lage en kokende gryte med sitron og urter.

"Lag en kokende kjele med 2 kopper vann, en sitron, rosmarin, 1 ss vaniljeekstrakt og 1 ts nellik," sier Jessica, ifølge New York Post, i videoen, der hun også viser hva hun skal gjøre.

Det er imidlertid ikke det eneste tipset hun har delt med følgerne sine. På den annen side har hun også avslørt hvordan du enkelt kan få bingen din til å lukte som om du nettopp hadde kjøpt den i butikken.

"Få til at søppelbøtten din lukter friskt med 1 kopp natron og en bomullsdott dynket i eterisk olje," sier hun.

I videoen sin viser hun hvordan hun heller både natron og en rekke bomullsdotter med olje i søpla.

I det siste tipset snakker hun om hvordan du kan få vasken til å skinne bedre ved å bruke to ting som du mest sannsynlig allerede har på kjøkkenet hjemme.

– Frisk opp vasken og få den til å skinne ved å bruke en halv sitron drysset med natro, sier rengjøringseksperten.

Så viser hun seg selv hvordan hun bruker dette trikset for å skrubbe vasken ren. Her ser man også tydelig at hun ender opp med å sitte igjen med en helt ren og blank vask.

Det er også langt fra første gang at den britiske renholdseksperten deler sine tips og triks. Tidligere har hun delt en video der hun deler sine beste tips for å få soverommet til å lukte godt.

I den forbindelse blander hun natron og eterisk olje, som er den samme blandingen hun brukte i søppelbøtta. På soverommet foreslår hun å drysse det på madrassen din i stedet.

Du skal selvfølgelig ikke la den ligge. På den annen side må du ta den av madrassen etter noen timer, noe som heldigvis kan gjøres med en støvsuger. Når du har gjort dette, vil det få madrassen din til å "lukte fantastisk".