Slik piffer du opp misjonærstillingen

08/04/2022 10:30

Anniken Hauge

Livsstil
Missionærstilling sexstillinger
Foto: Shutterstock
Misjonærstillingen er kanskje den mest klassiske og populære av alle sexstillinger - og det er det god grunn til.

Ifølge en stor undersøkelse fra Women’s Health Mag er den i topp tre over menns favorittstillinger. Men for noen kvinner kan den fort bli en smule triviell.

Hvis du er en av dem som synes den er det, så er det heldigvis råd å hente.

For misjonæren kan fint spices up, så den garantert også blir din nye favorittstilling.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg her fem enkle og frekke tips du kan bruke for å gjøre misjonærstillingen enda bedre. 

Slik piffer du opp misjonærstillingen 

1. Bruk CAT
CAT er en forkortelse for Coital Alignment Technique – og hvis du ikke kjenner til denne teknikken, er det på tide.

Ifølge et studie fra Journal of Sex and Marital øker den nemlig kvinnens mulighet for orgasme med 56 prosent. 

I stedet for å ligge bryst mot bryst glir mannen litt lengre opp og hviler mot skuldrene dine – og så litt ut til den ene siden. Samtidig bøyer du bena dine 45 grader og løfter hoften din opp.

På den måten er det konstant kontakt mellom hans penis og din klitoris – og stor sannsynlighet for å få orgasme.

Foto: Shutterstock.com

2. Sving bena opp
Det er mange måter du som kvinne kan bruke bena dine under misjonæren, som kan gjøre det til en langt mer sexy og vill opplevelse.

For eksempel kan du svinge bena dine opp på kjærestens skuldre, hvilket tillater maksimal penetrering og er super-intenst for dere begge. Så vær forberedt på det.

Du kan også bøye knærne dine mot brystkassen hans, hvilken ikke krever like mye fleksibilitet som den andre, men som fortsatt føles veldig intenst.

Sex hver dag

Foto: Shutterstock.com

3. Utnytt intimiteten
Misjonærstillingen er en superintim stilling, og det kan du utnytte til å gjøre den enda bedre.

Bit kjæresten din i øreflippen, hvisk frekke ting i øret hans, riv ham litt i håret, hold øyenkontakt og vis ham at du liker det han gjør.

4. Bruk puter
Det kan være en god idé å ha hoftene dine løftet under misjonærstillingen, da det strammer vaginalkanalen din og får deg til å føle mer.

Dessuten er det større sjanse for at kjæresten din treffer G-punktet ditt når hoftene dine er løftet.

Foto: Shutterstock.com

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

- Du kan få en helt sensasjonell opplevelse av misjonærstillingen hvis hoftene dine er løftet litt. Da normale puter ofte blir litt for flate, anbefaler jeg at dere bruker Fetish Fantasy Ultra Position Master. Det er en oppblåsbar sexstilling-pute, som ikke bare vil piffe opp misjonærstillingen, men som også kan brukes til å gjøre mange andre posisjoner lang bedre, sier altså Mathilde Mackowski.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.