Slutt med dugete briller: Gjør som eksperten og bruk dette hudpleieproduktet på glasset

04/11/2023 10:00

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lei av dugete briller? Så ta en titt i skapet på badet.

Har du noen gang lurt på hvordan du kan forhindre at brillene dine dugger opp? Vel, hold på hat og briller, fordi vi er i ferd med å ta deg med på en dug reise inn i den fantastiske verden av... Vaselin!

Ja, du leste riktig! Vaselin er din nye beste venn når det gjelder å holde brillene duggfrie. Vi tar deg med på en tur gjennom det fantastiske trikset og sørger for at du ikke får mer dug på brillene dine.

Første trinn: Rengjør brillene dine. Glem å lete etter brilleduken din eller ha på deg skjorten. Det er på tide å bruke oppvaskmiddel. Vask brillene under kaldt vann med fingrene som dine personlige briller. Føl hvordan de blir plettfrie som aldri før.

Nå kommer geniet: Ta et snev av vaselin - ja, det samme du bruker til å tørke vinterleppene - og smør det forsiktig på linsene. De vil skinne som diamanter på en solrik dag. Men vent, det er mer!

Ta en myk klut og begynn å gni. Fortsett til brillene dine skinner lysere enn et nyvasket vindu om våren. Og hei, linsene dine er seilt.

Nå vil de ikke dugge opp, selv om du går inn i en badstue eller en tropisk regnskur. Vannet vil bare perle seg av som dyrebare dråper på en glassoverflate.

Så neste gang du går inn i en duggbank, vil du gjøre det med selvtillit og dine klare, frie briller. Og husk, du leste dette først - i den fantastiske verden av briller, vaselin og den ultimate duggkampen!