Svært få vet det: Her advarer tannleger mot å aldri pusse tennene

24/07/2023 13:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Svært få er faktisk klar over det.

En høyt anerkjent tannlege, Rhona Eskander, har avslørt vanene som kan forverre tilstanden til tennene våre og føre til uønskede besøk til tannlegen.

Med sin kompetanse har hun formidlet viktige råd om hvordan vi best kan ta vare på tannhelsen vår. Dette gjør hun gjennom videoer på den populære plattformen TikTok.

Hennes utfordrende innlegg advarer mot visse vaner som kan føre til tannkatastrofer hvis de ikke håndteres med forsiktighet. En av de første overraskende vanene, advarer Rhona Eskander, er å drikke vann med sitron.

Til tross for at mange har dette som en del av drikkerutinen, er det ifølge tannlegen ingen sunn løsning for tennene.

Hun advarer også mot kullsyreholdige drikker, som kullsyreholdig vann, brus etc., da de alle kan ha en skadelig effekt på tennene våre.

Et annet viktig poeng som tannlegen legger vekt på er behovet for å unngå søtsaker. Hun anbefaler i stedet at du begrenser sukkerinntaket og nyter en sjokoladebit for å minimere skadene på tennene våre.

Rhona Eskander trekker også frem en interessant detalj om tannpuss etter frokost. Mens mange av oss automatisk pusser tennene umiddelbart etter frokost, advarer tannlegen mot denne praksisen.

I stedet legger hun ikke skjul på at vi pusser tennene før frokost for å beskytte dem mot mulig skade forårsaket av syren fra maten. Det er tydelig at Rhona Eskander er en ekspert som forstår viktigheten av tannhelse.

Gjennom TikTok-innleggene sine inspirerer hun tusenvis av mennesker til å ta de nødvendige skrittene for å opprettholde et sunt smil og unngå potensielle tannproblemer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.