Tannlege advarer: Du må slutte med denne morgenvanen umiddelbart

03/06/2024 10:45

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En anerkjent tannlege advarer folk som følger en sunn morgenvane. Vanen er dessverre lite sunt for tennene, og det kan koste et besøk til tannlegen.

Når du først har mistet alle melketennene dine, er det veldig viktig å ta godt vare på tennene, for de må følge deg resten av livet.

Dessverre er ikke alle mennesker like flinke til å ta vare på tennene sine, men det er også langt fra alle som vet at en ellers sunn vane faktisk kan være skadelig for tennene.

De siste årene har mange spesielt eldre kvinner begynt å følge rådene fra kjendiser som Victoria Beckham og Gwyneth Paltrow, som drikker et glass varmt vann med sitron i hver morgen.

Selv om det er ganske sunt for kroppen å starte dagen slik, er det definitivt ikke bra for tennene. Dette forteller en topptannlege fra London, Christopher Orr.

Han forteller at syreskader er den behandlingen de utfører mest for tiden hos eldre kvinner.

"Vi ser pasienter i 50- og 60-årene som kommer til oss for å få behandling for skadene forårsaket av sitronsyren," sa tannlegen til Daily Mail, hvor han fortsetter:

«Ironien er at varmt vann og sitron erstatter te eller kaffe om morgenen fordi folk tror det er sunnere og det gir en ren og forfriskende følelse. Men te og kaffe er så nært man kan komme noe som i bunn og grunn ikke skader tennene», sier tannlegen.

Han oppfordrer derfor til å skrape det varme glasset med vann med sitron om morgenen, og tar heller en kopp kaffe, te eller vanlig vann.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.