Tim valgte å bli sterilisert - like etter ble kona gravid

11/11/2022 12:44

Sofie

Livsstil
Foto: Privat
Tim ble sterilisert, men ikke lenge etter ble kona gravid.

Mange menn ville kanskje i den situasjonen sett litt mistenksomt på kvinnen i sitt liv. Men ikke Tim Brummel fra Atlanta. 

Han ble sterilisert seks måneder før kona begynte å vise symptomer på graviditet. Hun var sliten, spiste mer enn hun pleide og etter å ha vært gjennom tre graviditeter, kjente paret stort sett tegnene.

Det gikk opp for Tim Brummel at han aldri hadde fått svar på sin siste etterforskning. Den skulle vise om steriliseringen hadde gått som planlagt.

Han ringte derfor legen og fikk til sin store overraskelse beskjed om at operasjonen ikke helt hadde gitt ønsket resultat.

Han skjøt ikke - om du må si det - med løst krutt. 

I stedet for å fortelle det til kona, la han et utspekulert plan. Han deaktiverte toalettet midlertidig slik at det ikke kunne spyles. Etter at kona hadde tisset om morgenen tok han en graviditetstest og testet om hun var gravid med urinen fra toalettet. 

Resultatet var strålende positivt. Han er derfor en av få menn som har funnet ut at han skulle bli far før moren til barnet viste det. 

Han kjøpte en bukett blomster og et kort, og ordnet det ved siden av graviditetstesten. Kona hans var ganske målløs da hun kom hjem og oppdaget overraskelsen. 

Se reaksjonen hennes i videoen nedenfor.