Trenger bilen en rengjøring? Få mattene HELT rene med dette trikset

06/07/2024 10:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det har aldri vært enklere!

Eier du bil er du nok enig i at det ikke finnes noe bedre enn følelsen av en bil som er skinnende ren, både innvendig og utvendig.

Det er som om bilen kjører bedre når den er ren, og det er en spesiell glede å sette seg inn i et rent og godt vedlikeholdt kjøretøy.

Det kan imidlertid være en utfordring å holde interiøret i bilen like plettfritt som eksteriøret, spesielt når det kommer til matter. De fanger opp alt fra gjørme og løv til veistøv og småstein, som daglig tråkkes nådeløst inn i bilens kabin.

Det kan ofte virke som en vanlig støvsuger ikke er tilstrekkelig for oppgaven, og at selv etter grundig støvsuging er ikke mattene helt rene.

Dette problemet er kjent for mange bileiere, helt til du prøver dette trikset!

På sin TikTok-profil prøver Andre ut ulike 'lifehacks', alle rettet mot å gjøre livet enklere og ting smartere.

Han bestemte seg selvfølgelig også for å prøve trikset som får bilmatter til å se ut som nye.

På profilen sin deler han med sine nesten 8 millioner følgere hvordan han gjorde det. Det er faktisk ganske enkelt. Alt som trengs er en bil med skitne gulvmatter – det kan de fleste takle, en toalettbørste og en drill.

For å forberede seg anskaffer Andre de nødvendige gjenstandene og tilpasser deretter toalettbørsten ved å forkorte håndtaket. Deretter legger han den på boret og begynner å "børste" bort skitten.

Resultatet er overraskende!

Huff! - da er mattene så gode som nye og klare for en ny sesong.

Se videoen nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.