Trikset som forvirrer folk verden over: Derfor må du legge hvitløk i toalettet

28/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Med dette rensetipset er det superenkelt å rengjøre toalettet med bare et fedd hvitløk.

En kvinne delte nylig et rengjøringstips for hvitløk på sosiale medier som krever bare et enkelt fedd hvitløk og lover å la toalettet ditt skinnende rent.

Kvinnen tok til sosiale medier for å dele sitt smarte triks med andre rengjøringsentusiaster, og la ut før og etter bilder av toalettet hennes.

Før-bildet viste et skittent toalett med brune striper, mens etterbildet fremsto helt rent og plettfritt. På det tredje bildet kan du se at hun holder et hvitløksfedd i hånden over toalettet, skriver The Sun.

Hun skrev under teksten til innlegget sitt i Facebook-gruppen 'Mrs Hinch Cleaning Tips': "Et hvitløksfedd i toalettet? Stol på meg, du vil bli overrasket over hva det kan gjøre! Legg det i toalettet før du legger deg og våkne opp til noen overraskende resultater. Nysgjerrig? Du vil ikke angre på å prøve dette!"

Mange uttrykte tvil og mente det var for godt til å være sant.

"Det er et helt annet toalett på før- og etterbildene," sa en person. «Det er IKKE det samme toalettet», la en annen til, mens en tredje skrev: «Annet toalett, sete og alt», etterfulgt av tre leende emojier.

Andre som hadde prøvd trikset før hevdet imidlertid at det faktisk fungerer. "Jeg har lagt hvitløk i toalettet før. Det fungerer," skrev en person, mens andre kalte det en "genial idé": "For en genial idé!!!"

Etter de mange delte meningene, delte en kvinne litt nyttig informasjon og skrev:

"Det er to forskjellige måter å bruke hvitløk i toalettrengjøringsrutinen din. Den første metoden er å knuse et fedd hvitløk og la det ligge i toalettet før du legger deg slik at det kan virke over natten. Det er best å gjøre det om natten, fordi hvitløk lukter mye, og det er mindre sannsynlig at vi bruker toalettet på dette tidspunktet. Alt du trenger å gjøre er å skylle toalettet når du våkner og du er ferdig!"

Den andre metoden går ut på å koke to fedd hvitløk, som er hakket, i en kjele og deretter la det trekke i 15 minutter.

Hun forklarte at du kan tilsette væsken på toalettet, og det er også best å gjøre det før du legger deg. Hvitløk inneholder stoffet allicin, som er antibakterielt og soppdrepende.