Selv om jeg elsker vanlig lasagne, må jeg innrømme at denne søte versjonen ser veldig deilig ut.
Denne oppskriften går ut til alle sjokoladeelskere, og det aller beste er at du ikke engang trenger en ovn for å lage denne sjokolade lasagnen.
Oppskrift på Himmelsk Sjokoladelasagne
Dette trenger du:
36 oreo-kjeks.
6 spiseskeer smeltet smør.
1 pakke friskost (for eksempel Philadelphia).
4 spiseskeer sukker.
7 desiliter kald melk
5 desiliter pisket krem.
2 pakker sjokoladepudding.
1 kopp knust sjokoladekjeks.

Slik lager du lasagnen:
1. Smør en stor firkantet/rektangel form med smør og sett den til side.
2. Legg oreokjeksene i en pose og knus dem med en kakerulle eller lign.
3. Fordel de knuste kjeksene på bunnen av formen og still dem i kjøleskapet i 5 minutter.
4. Bland den ferske osten med to spiseskjeer melk og sukker i en bolle. Hell i 2,25 desiliter pisket krem og hell den over det første laget i formen. La det avkjøles i ytterligere 5 minutter.
5. Ta en ny bolle og visp den kalde melken sammen med sjokoladepuddingpulveret. Hell blandingen over laget av kremost og still den tilbake i kjøleskapet i 5 - 10 minutter slik at puddingen legger seg.
6. Når puddingen har satt seg, bland inn resten av den piskede kremen og hell den over sjokoladelaget.
7. Dryss de knuste sjokoladekjeksene over toppen og la lasagnen være nedkjølt i 3 - 4 timer.
8. Server lasagnen.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!

privatfoto