Er kjøttet tørt eller pølsene kjedelige etter en tur på grillen?
Fortvil ikke. Med denne salsaen kan du pifte opp enhver grillrett og gi den en ekte smak av sommer.
Oppskrift på spicy Vannmelon- og mangosalsa
Ingredienser
4 porsjoner
0,5 stk. vannmelon
1 stk. mango
2 stk. jalapeño (uten frø om du ikke liker det sterkt)
2 ss finhakket frisk gressløk
saft av 1 stk. lime
1 ss honning
0,5 ts salt
0,25 ts pepper

Foto: Mari Svenningsen / Matprat
Slik gjør du
1. Skjær av skallet på vannmelon og mango, og kutt frukten i små terninger.
2. Skjær jalapeño i tynne skiver (ta eventuelt ut frøene om du ikke liker det sterkt) og finhakk gressløk.
3. Ha alt i en bolle, og klem over limesaft, ha i honning og smak til med salt og pepper. Smuldre til slutt over fetaost.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i.
4 Server salsaen til grillet kjøtt eller fisk. Den smaker også godt som tilbehør på fredagstacoen.
Oppskriften er hentet fra MatPrat.
Sulten på mer? Sjekk ut vår MAT-SEKSJON!