12 år gamle Luise drept: Foreldrene med hjerteskjærende budskap

20/03/2023 12:36

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock/Politi
Foto: Shutterstock/Politi
Et par i den tyske byen Freudenberg går gjennom den største sorgen etter at deres 12 år gamle jente ble drept av to jenter på samme alder.

Foreldrene til den 12 år gamle skolejenta Luise har delt en hjerteskjærende hyllest til datteren, som ble knivstukket til døde av to klassekamerater.

Den 12 år gamle jenta forsvant etter en lekedate, og dagen etter ble hun funnet død.

I en nekrolog i lokalavisen setter foreldrene nå ord på sin altoverskyggende sorg.

Det skriver Daily Mail.

– Det finnes ikke ord for å beskrive det uforståelige. For oss står verden stille.

"Du kan ikke se sorg, du kan ikke høre det, du kan bare føle det."

De hjerteskjærende ordene har blitt delt sammen med et nytt bilde av 12 år gamle Luise, hvor hennes fødselsdato og død også er merket.

Foran hjemmet hennes har foreldrene også satt et lys – akkurat som blomsterhavet bare har vokst siden de hjerteskjærende nyhetene kom.

"Du er nå en stjerne på himmelen," står det.

Generelt ligger sorgen som et tungt teppe over den lille tyske byen Freudenberg. Søndag møttes flere beboere til gudstjeneste i den lokale kirken.

Dette er ifølge det tyske mediet Bild.

Ved alteret ble en tanke sendt til de berørte familiene, mens en eldre kvinne kunne høres hulkende.

– Dette skulle ikke ha skjedd. Hver av dem har blitt av menneskeheten, sa hun, ifølge tyske medier.

Spørsmålene står også i kø for de fleste etter det uforståelige drapet på den 12 år gamle jenta. Spørsmålene ble ikke mindre da politiet bekreftet at Luise ble drept av to jenter på bare 12 og 13 år.

Senere, ifølge Focus, skrev tyske medier at årsaken til det grusomme drapet var at vennskapet hadde blitt til fiendskap - og at det til slutt hadde kostet den 12 år gamle skolejenta livet.

Ifølge Bild hadde den 13 år gamle jenta begynt å mobbe og trakassere Luise i en slik grad at Luise hadde søkt hjelp hos voksne.

Ifølge Bild lokket den 13 år gamle jenta Luise inn i skogen sammen med en annen jente, og det var her Luise ble knivstukket til døde. Angivelig som straff for å sladre om mobbingen.

Ifølge flere tyske medier ble Luise stukket med en husholdningskniv minst 30 ganger. Det skal ha vært 13-åringen som tvang den andre 12-åringen til å hjelpe til med å begå det grusomme knivdrapet.