16 år gamle Liv mistet livet: Det siste hun delte på sosiale medier er hjerteskjærende

26/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Det siste innlegget hennes får meg til å få tårer i øynene.

En 16 år gammel jente ved navn Liv mistet livet på tragisk vis etter å ha delt noe helt spesielt på Instagram-profilen sin kort tid før.

Tragedien inntraff 18. september da den 16 år gamle jenta mistet livet i en skjebnesvanger hendelse som rystet hele samfunnet i Marietta, Georgia, USA.

Klokken 17.30 den skjebnesvangre dagen tok Livs reise brått slutt da Volvo XC90 fra 2016 kolliderte med et tre og ble oppslukt av flammer mindre enn en kilometer fra skolen hennes.

Ikke lenge etter kunne det lokale politiet bekrefte at Liv hadde gått bort. Venninnen hennes Carla sa etter dødsfallet:

"Hun var en så søt jente... Hun var en lysende stjerne. Hun ville gjøre alt for å hjelpe hvem som helst. Det spilte ingen rolle hvem du var. Hun ga alltid av seg selv. Hun gikk bort for tidlig, altfor tidlig."

Byens ordfører, Steve Tumlin, som hadde kjent Liv siden barndommen, delte smertefulle ord om tapet:

"Vi vet at hun hadde en lys fremtid. Hennes søte, vakre tilstedeværelse rørte byen vår og alle hun møtte."

Liv ble ikke bare beundret for sin personlighet, men også for hennes dyktighet og engasjement på langrennslaget. Treneren hennes, Jack Coleman, beskrev henne som en "fantastisk person" og et "positivt lys på laget."

Livs siste innlegg på sosiale medier besto av bilder av henne fra sommeren, da det ikke var annet enn smil og glade dager.

Etter tragedien forble det hjerteskjærende innlegget beviset på Livs positive sinn.

Innlegget kan ses nedenfor: