16 år gammel jente mister livet på grunn av sjelden hjertesykdom: Nå advarer foreldrene andre

16/08/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Morton Ranch Highschool/ Facebook
Foto: Morton Ranch Highschool/ Facebook
Nå advarer jentas foreldre andre.

Callie Mitchell, som begynte å spre glede som heiagjeng allerede i toårsalderen, var klar til å begynne på sitt tredje år på skolen denne høsten. Hun var fylt av spenning og forventning om å delta på en cheerleadingleir ved Texas A&M University som skulle starte 24. juli.

Den skjebnesvangre kvelden 25. juli delte Callie sin begeistring med foreldrene sine, Scott og Michelle Donahue, og stemmen hennes strålte av glede slik Scott husker den. Den glade samtalen skulle imidlertid vise seg å bli den siste.

Neste morgen ble Callie funnet livløs i sengen av treneren sin, etter en natt full av spenning. Til tross for trenerens desperate forsøk på å gjenopplive henne med HLR, var alle anstrengelser forgjeves. Scott og Michelle Donahue, begge viserektorer, ble umiddelbart varslet.

Foreldrene skyndte seg til datterens side, og Callie ble hastet til Texas Children's Hospital i Houston. Årsaken til hennes plutselige kollaps ble senere identifisert som Long QT Syndrome (LQTS), en sjelden hjertesykdom som, spesielt hos unge mennesker, kan føre til raske hjerteslag og i verste fall plutselig død.

Etter gjentatte forsøk på å redde henne og mange runder med HLR, begynte Callie sakte å dø og den omfattende skaden på hjernen hennes ble uoverkommelig.

Hun tok sitt siste åndedrag 1. august 2023. Michelle husker datteren som en solstråle, og troen Callie bar i hjertet hennes fortsetter å inspirere og gi styrke i helbredelsesprosessen.

Treneren, Eberly, blir hedret av foreldrene for å la dem ta farvel med sin elskede datter, og Michelle husker den hjerteskjærende samtalen med treneren om Callies helse.

Callie var ikke bare en talentfull cheerleader, men også en aktiv kirkegjenger, ofte sett med Bibelen sin på Starbucks.

Vennene hennes husker henne som en strålende skikkelse som alltid klarte å bringe smil og glede. Instagram-profilen hennes vitner også om hennes positive og håpefulle sinn.

Callie Mitchells død understreker viktigheten av bevissthet om sjeldne hjertesykdommer som Long QT Syndrome. Mer bevissthet og screening er nødvendig for å forhindre lignende tragedier i fremtiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.