2 år gamle Emilé forsvant for drøyt 3 måneder siden: Nå tar saken plutselig en ny vending

30/09/2023 17:30

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå tar saken om den savnede gutten plutselig en ny vending.

Det har ikke unnsluppet noens oppmerksomhet at for nesten tre måneder siden forsvant en liten fransk gutt ved navn Émile fra besteforeldrenes hjem.

Siden den gang har det blitt gitt vitneforklaringer, nærområdet har blitt finkjemmet og generelt har det blitt lagt ned mye arbeid i saken - men den 2 år gamle gutten er fortsatt ikke funnet.

Men nå er det nyheter i saken, skriver TV2.no.

I slike tilfeller kan de minste detaljene spille en avgjørende rolle, da de bidrar til at politiet blir sporet inn på hvor de skal fokusere.

En person har tidligere forklart at han så den 2 år gamle gutten på vei opp en bakke i gatene i landsbyen der han forsvant fra. Det var et lekehus i retningen der han skulle, så det var rimelig å tro at dette var målet til den lille fyren.

Et annet vitne forklarte det stikk motsatte og sa at den lille gutten var på vei ned bakken og på vei mot landsbyen der besteforeldrene som nevnt tidligere har sommerhus.

Nå har imidlertid det første vitnet endret forklaring, ifølge DHNet.

Vitnet sier ikke noe om hvorfor han nå har endret forklaring, og det gis derfor ingen begrunnelse for den endrede forklaringen.

Innledningsvis ble det lagt ned mye arbeid i å søke i området som vitnet hadde pekt mot.

Det er fortsatt ingen spor etter den lille gutten, men den uforklarlige forsvinningen har ikke etterlatt byens ordfører i tvil:

– Når vi ser at vi ikke har funnet Emile i byen, betyr det at han nødvendigvis er flyttet. Det kan ikke være annerledes. Han kan bare ha blitt flyttet av en eller flere voksne.