2 år gamle Èmile har vært savnet i nesten 3 måneder: Nå kommer en mann frem

06/10/2023 14:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå står en mann frem i saken som har rystet folk verden over.

Siden 8. juli har Émile vært savnet fra besteforeldrenes hjem, og til tross for utallige anstrengelser fra etterforskere, er den lille gutten fortsatt ingen steder å finne.

Droner, hundepatruljer og gjentatte avhør av personer i Haut-Vernet har tilsynelatende ikke ført politiet nærmere den lille gutten.

Men Émiles forsvinning har nå utviklet seg til mer enn bare en etterforskning – ettersom store deler av den franske befolkningen har blitt involvert i saken.

Nesten tre måneder etter at den lille gutten forsvant, fortsetter nasjonen å holde pusten mens de håper på et mirakel.

Flere grupper har dannet seg på sosiale medieplattformer dedikert til å analysere den sparsomme informasjonen som er tilgjengelig for publikum og prøve å løse mysteriet.

Noen innbyggere har til og med reist til Haut-Vernet, byen der Émile forsvant, for å bli med i søket, og tvunget ordføreren til å ta drastiske beslutninger for å kontrollere trafikken i landsbyen.

Mysteriet rundt Émiles forsvinning har også tiltrukket seg mer uvanlige påstander. Dette er skrevet av Lemonde.fr.

Noen mennesker hevder å ha synske evner og hevder å ha lagt merke til oppsiktsvekkende skikkelser rundt Émiles besteforeldres hus.

Et spesielt bemerkelsesverdig tilfelle er en mann som har reist hele 200 kilometer fra La Ciotat i Bouches-du-Rhône-regionen. Han hevder å ha 'hørt barnet skrike' og er fast overbevist om at han er nær ved å finne Émile.

Uttalelsene hans har imidlertid gjort politiet sinte, som mener at uttalelsene distraherer fra selve etterforskningen og skaper unødvendige hindringer.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?