3 år gammel gutt omkom i tragisk båtulykke: Nå snakker familien ut

20/08/2023 14:30

Sofie

Nyheter
Foto: Privat / Go Found Me
Foto: Privat / Go Found Me
En 3 år gammel gutt har mistet livet i en båtulykke i Utah, USA, søndag ettermiddag.

En ettermiddag på vannet tok en plutselig, tragisk vending søndag da tre år gamle Walter Greer mistet livet i en drukningsulykke ved Echo State Park Reservoir i det nordvestlige Utah.

Ifølge Sosialnytt var han i båt med familien da han falt i vannet og ble truffet av båtens propell.

Etter det tragiske dødsfallet ga familien til Walter Greer ut følgende pressemelding:

"Vi er knust over å måtte si farvel til vår kjære sønn så uventet. Walter var en bunt av glede som elsket Spiderman, tog og de røde støvlene hans. Vi er velsignet med å ha ham som en evig del av familien. Han er høyt elsket, og vi vil holde minnet hans nært til den dagen vi møtes igjen."

Walter Greer hadde på seg redningsvest da ulykken skjedde, men den kunne dessverre ikke redde livet hans. Den lille gutten ble erklært død på stedet.

Rangers fra Utah State Parks var raskt på ulykkesstedet, hvor de fikk ham opp av vannet.

"Utah State Parks rangers ankom området og hentet Greer fra vannet, men han var allerede død," heter det i en uttalelse fra Utah State Parks Division.

Walter med søsknene sine. Foto: Privat

For å støtte familien i denne vanskelige tiden, er det opprettet en GoFundMe-side for å dekke begravelsesutgifter. På siden kan det leses at Greer Walter hadde gledet seg til å begynne i barnehage senere denne måneden, noe som gjør tapet enda mer hjerteskjærende.