4 år gammel gutts liv tok plutselig en uventet vending - men se her hva han gjør for første gang på flere år

26/08/2023 07:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 4 år gamle guttens liv tok plutselig en uventet vending, men ...

To tykke streker kan etter hvert trekkes under det faktum at verden godt kunne vært et bedre sted.

Og derfor kan det ikke være noen tvil om at du bør hylle heltene som gjør en forskjell for de som har det vanskelig. Stacey Gagnon er en av dem.

Og hun er ikke bare en mor, men en stemme for barna som lider i stillhet på barnehjem rundt om i Europa.

Med seks adopterte barn, inkludert lille Israel fra Bulgaria, kjemper Stacey for å kaste lys over de hjerteskjærende forholdene mange barn opplever.

Og denne historien er intet unntak. Den 4 år gamle gutten Israel har en historie som absolutt ikke er noe å skrive hjem om.

De fire første årene av livet hans ble tilbrakt i et bur på et bulgarsk barnehjem – og da Stacey først møtte den 4 år gamle gutten, var han våt av urin, hadde brune tenner og var mentalt og fysisk ødelagt.

Men bak denne tragiske begynnelsen ligger en historie om håp og transformasjon. Etter å ha blitt adoptert av Stacey og hennes familie, har Israel gjennomgått en bemerkelsesverdig transformasjon.

Fra en stille gutt som bare kunne si 20 ord, er han nå en livlig gutt som snakker flytende.

Men for Stacey stopper ikke kampen med Israel. Hun bruker plattformen sin til å oppmuntre andre til å ta ansvar og hjelpe de mange barna som fortsatt lider på barnehjem:

"Jeg ser daglig hvordan folk lever i hverdagen... jeg har lyst til å rope til dem at barn dør," forteller Stacey til littlethings.

Staceys budskap er klart: det er på tide at vi lytter, tar ansvar og handler. For hvert minutt vi venter, er det et barn som Israel som lider i stillhet.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.