41-åring ble drept: Prøvde å hjelpe andefamilie over veien

24/05/2023 10:50

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann døde etter å ha blitt påkjørt av en bil da han prøvde å hjelpe en andefamilie med å krysse veien øyeblikk før kollisjonen, sa lokalt politi.

Casey Rivara, 41, forlot kjøretøyet sitt før han ble påkjørt av en tenåringssjåfør i Rocklin, omtrent 40 km nordøst for Sacramento, (USA) sa politiet i byen.

Herr Rivara sørget for at familien av ender nådde sikkerhet før kollisjonen, sa vitner. Ingen arrestasjoner er foretatt.

"Mannen skal angivelig prøve å hjelpe noen andunger som var i krysset," sa Rocklin Police Department i en uttalelse.

"Da mannen var i krysset, var en tenåringssjåfør på vei østover på Stanford Ranch Boulevard. Denne unge sjåføren traff fotgjengeren som var i veibanen."

Ett vitne, Summer Peterson, fortalte et lokalt CBS News-selskap at barna hennes var vitne til kollisjonen, som skjedde torsdag kveld rundt klokken 20.15 lokal tid.

"De sa: 'Å, det er så søtt. Det er så hyggelig av ham.' Og så ble han plutselig påkjørt av en bil," sa hun.

Folk har lagt igjen blomsterhyllester og gummiender på kollisjonsstedet. En innsamlingsaksjon på nett satt opp av slektninger sier at Rivara kjørte barna sine hjem etter svømmetreningen da de la merke til en "andmamma og andunger som kjempet for å krysse et travelt veikryss".

"Casey var den snilleste, mest fantastiske ektemannen og faren," heter det i innsamlingsaksjonen. "Selv hans siste handling i denne verden var et tegn på hans medfølelse."

Enken hans, Angel Chow, sa i en uttalelse: "Vi vil uttrykke vår dyptfølte takknemlighet til dere alle for de hyggelige meldingene og vennlighetene.

"Det er virkelig ydmykende å høre hvordan Casey har påvirket livene deres positivt, og vi er ekstremt takknemlige for det."

Rocklin politidepartement sa at ingen arrestasjoner hadde blitt foretatt "og hendelsen er fortsatt under etterforskning".

Det er usannsynlig at tenåringssjåføren vil bli tiltalt for kriminelle, sa Rocklin-politikaptein Scott Horrillo til NBC News.