6 år gammel jente blir kidnappet: Slipper unna med et smart triks

13/07/2023 09:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slipper unna den påståtte kidnapperen ved et smart triks.

En seks år gammel jente i Miami klarte å unnslippe en angivelig kidnapper ved å bite ham i armen, og moren hennes sa at hun er glad datteren hennes visste «hvordan hun skulle slå tilbake».

Lille Ah’lyric hadde vært utenfor hjemmet hennes da hun la merke til en fremmed som gikk rundt. Overvåkingsopptak viste en Range Rover som ankom leilighetskomplekset hennes, med en mann som gikk ut og nærmet seg trappen. Det viste senere at han løp bort ikke lenge etter.

Øyeblikkene i mellom så Ah'lyric tappert forsvare seg ved å bite den mistenkte, mens politikaptein Freddie Cruz i Miami sa til NBC Miami:

«Denne unge damen – offeret – lekte utenfor hjemmet hennes, da forsøkspersonen, Mr Venegas, nærmet seg henne , tok tak i henne og begynte å bære henne inn i kjøretøyet hans.

"Det unge offeret klarte å kjempe mot Venegas og slo ham flere ganger." Ah'lyric fortalte sa det litt mer rett ut: "Jeg bet ham." På spørsmål om hvor hun lærte å gjøre det, svarte hun: "Mamma min."

Moren hennes, Teshia McGill, var enig i at hun fikk det "fra moren sin", og la til: "Jeg er glad hun visste hvordan hun skulle slå tilbake." Det skriver Unilad.

Leonardo Venegas, 32, ble arrestert lørdag 8. juli, siktet for kidnapping og barnemishandling som ikke forårsaket store kroppsskader.

I følge en arrestasjonsrapport var en seks år gammel jente på gårdsplassen til et leilighetskompleks og lekte med søsknene sine torsdag på forhånd da hun oppdaget en hvit Range Rover-park i nærheten.

Mens de andre barna gikk inn, holdt hun seg ute på trappen og sa at hun deretter ble grepet av en mann identifisert som Venegas.

Rapporten sa at han begynte å trekke henne, men hun begynte å slå tilbake – da tok han henne opp og begynte å bære henne bort.

Jenta bet ham imidlertid i armen, og fikk henne til å slippe henne, slå henne og stikke av.

Erklæringen sa: "Hun uttalte at hun plutselig ble grepet av armen ... og trukket mot baksiden av trappen. Offeret begynte å slå tilbake og trakk seg unna tiltalte. Tiltalte tok deretter opp fornærmede og begynte å bære henne bort.

– Offeret bet tiltalte i armen som fikk ham til å miste henne. Tiltalte slo til fornærmede og stakk av mot forsiden av leilighetskomplekset. Offeret løp rundt bygningen mot fronten for å fortelle tanten hva som nettopp hadde skjedd.»

McGill oppfordret andre foreldre til å være på vakt, og sa: "Bare beskytt barna dine og se over dem, hold et øye med dem, for alt kan skje på et øyeblikk."

Cruz sa at saken var «ekstremt bekymret» og «bekymret» i Miami, siden hendelsen var noe som «ikke var veldig vanlig». "Heldigvis klarte vi å pågripe denne personen," sa han.