7 år gammel gutt savnet i over 40 timer: Nå bryter familien stillheten

17/10/2023 11:46

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tirsdag morgen snakket familien for første gang etter forsvinningen.

I over 40 timer har politiet lett etter en syv år gammel gutt som forsvant under en familietur i bydel Lindesnes i Sør-Norge søndag ettermiddag.

Et hav av frivillige har deltatt i letingen etter gutten, som familien nå sender en stor takk til for hjelpen. Dette skriver FVN.no ifølge Sosialnytt.

- Vi takker alle som er ute og leter etter gutten. Vi har fortsatt håpet oppe, sier familien til Fædrelandsvennen.

Politiets innsatsleder, Jørgen Andersen, har opplyst at både politiet og familien fortsatt har håp om å finne ham i live.

Et stort mysterium

Tirsdag vil flere hundre personer delta i søket, hvor politiet også har innhentet bistand fra en rekke andre politidistrikter.

Både frivillige fra Heimevernet, Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder, som har blitt med i søket, og minst 500 personer har samlet seg på en bensinstasjon i Vigeland for å hjelpe.

I tillegg er politihelikopteret og et redningshelikopter i luften og søker i området i håp om å finne spor etter gutten.

Jørgen Andersen beskriver guttens forsvinning som et mysterium og slår fast;

— Det er et stort mysterium. Vi forstår ikke hvorfor gutten ikke er funnet. Det var et intensivt søk i natt.

Rundt 90 personer deltok i søket tirsdag kveld, inkludert hundeførere og personell fra Heimevernet og Røde Kors. Så langt er det eneste sporet etter gutten et par solbriller, som ble funnet mandag ettermiddag.