9 år gamle Charlotte ble kidnappet på sykkeltur: Nå snakker foreldrene ut om hendelsen

05/10/2023 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Det som fryktes å være et stort mareritt, endte opp med å få en lykkelig slutt.

Ni år gamle Charlotte forsvant sporløst mens hun var ute og syklet i parken lørdag ettermiddag i Moreau Lake i New York.

Dette fikk foreldrene til å slå alarm, og en intens menneskejakt ble raskt satt i gang. Søket varte i to dager, og den lille jenta ble heldigvis funnet mandag morgen.

Den antatte gjerningsmannen, 47 år gamle Craig Nelson Ross Jr., er også identifisert. Ifølge politiets teori hadde han kidnappet Charlotte for å få løsepenger fra foreldrene hennes.

Det skriver SE & HØR  via det amerikanske mediet People.

Den mistenkte kidnapperen hadde imidlertid ikke tenkt helt gjennom det da han sendte løsepengebrevet til foreldrene.

Han hadde nemlig etterlatt fingeravtrykk på brevet, som ble godt mottatt av politiet.

De hadde allerede den 47 år gamle mannens fingeravtrykk i databasen.

Nå har familien satt ord på hele episoden etter at de heldigvis fikk datteren hjem.

"Vi er begeistret over at hun er hjemme og klar over at utfallet ikke skjer med alle familier," sa selskapet i en uttalelse delt med People.

"En stor takk til FBI, New York State Police, alle byråene som ble mobilisert, alle familier, venner, samfunnet, naboer og hundrevis av frivillige som støttet oss og jobbet utrettelig for å få Charlotte hjem."

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.