9 år gammel jente forsvant for 6 år siden: Nå har det utenkelige skjedd

17/05/2023 11:50

Emma

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun har vært savnet siden 4. juli 2017.

Kayla Unbehaun ble sist sett 4. juli 2017, da hun var ni år gammel. Men da faren hennes, Ryan, dro for å hente henne hos Kaylas mor den 5. juli, var hun ikke der.

Ryan hadde full forvaring av Kayla, mens moren, Heather Unbehaun, bare hadde besøksrett.

Det skriver Unilad.

I årene etter Kaylas forsvinning utstedte National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) en advarsel på nettet og ville legge ut aldersutviklingsbilder for å vise hvordan hun muligens kan se ut nå.

Saken ble også tatt opp i Netflix' serie Uløste mysterier, som omhandler foreldrebortføringer.

Men i løpet av denne helgen gjenkjente en butikkeier - som angivelig så showet på Netflix - Kayla på et kjøpesenter i Asheville og kontaktet politiet med en gang.

Detaljene om helsetilstanden hennes er ennå ikke avslørt, men Kayla er nå trygg.

Moren holdes for tiden i en kausjon på 250.000 dollar og venter på utlevering.

National Center for Missing and Exploited Children har sagt at de er "glade for å dele at Kayla Unbehaun har blitt funnet i North Carolina!"

– Jeg er overlykkelig over at Kayla er trygg hjemme. Jeg vil gjerne takke @ElginPDFD, National Center for Missing & Exploited Children og alle politimyndighetene som har hjulpet med saken hennes. Vi ber om privatliv når vi blir kjent med hverandre igjen og navigerer i denne nye begynnelsen, sier Ryan i en uttalelse.

I fjor ble en kvinne som ble bortført for over 50 år siden, gjenforent med familien sin etter at en DNA-test bekreftet identiteten hennes.

Melissa Highsmith, nå 53, ble kidnappet fra sitt hjem i Fort Worth av barnevakten i 1971 da hun bare var 22 måneder gammel.

Etter 51 år ble Melissa Highsmith gjenforent med sine biologiske foreldre, Jeffrie Higshmith, 72, og Alta Alpantenco, 73, og har møtt søsknene Rebecca Del Bosque, 48; Victoria Highsmith, 47; Sharon Highsmith (45) og Jeffrey Highsmith (42) for første gang i november i fjor.

Melissa Highsmiths foreldre brukte flere tiår på å lete etter sin savnede datter, som til slutt ble funnet etter at barna hennes lastet opp DNA-prøver til slektsforskningsnettstedet 23andMe.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.