Åge Aleksandersen deler sjokkerende nyheter: Veldig trist

14/09/2023 10:22

Sofie

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Rockelegenden kommer med triste nyheter.

Trønderen Åge Aleksandersen (74) har vært på reisefot i mer enn 50 år og har gitt utallige konserter for det norske folk.

Han har solgt over 1,5 millioner plater gjennom årene og kan virkelig se tilbake på en strålende karriere.

Aleksandersen står for utallige klassikere, blant annet låter som «Levva Livet», «Lys og Varme» og «Trondheimsnatt». Han har også vunnet fem spellemannspriser.

Det er ingen tvil om at Åge Aleksandersen er en rockelegende i Norge.

Etter 50 år med reising gir Aleksandersen nå opp turnélivet.

– Det blir sikkert vemodig og mer til, men alt i sin tid, skriver han til NRK.

Den kjente artisten sa til statskanalen at han kjenner på alderen fordi han må reise mye og føler seg sliten. Derfor ønsker han nå å fordele energien sin på en litt annen måte.

Videre la Aleksandersen til at han ønsket å gi seg på topp.

– Jeg føler at det er på tide og at det er riktig å gjøre det. Nå gjør vi så fine konserter at det kommer til å bli helt greit framover. Så er det sånn med turnévirksomheten med Sambandet tror jeg har lurt å avslutte mens det går det, i stede for å slutte når det går dårlig, sier han.

I begynnelsen av august fortalte han at han hadde fått krystallsyke.

I følge Helsenorge er krystallsyke en vanlig sykdom i det indre øret som kjennetegnes av at bestemte hodebevegelser utløser kortvarige anfall av svimmelhet. For noen mennesker kan disse symptomene vare lenger og være mer ubehagelige.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.