Åse Kleveland med trist beskjed etter dødsfallet

25/10/2023 08:30

Sofie

Nyheter
Foto: Kongelig Norsk Automobilklub/NTB
Foto: Kongelig Norsk Automobilklub/NTB
Nå deler hun en trist beskjed.

Åse Kleveland (74) sto bak flere musikalske perler og var en betydelig skikkelse i vår kultur – både som artist og politisk

Tidligere var hun med i både «Melodi Grand Prix» og «Hver gang vi møtes» og var svært synlig i norske medier.

Kleveland tilbrakte de første åtte årene i Stockholm, hvoretter familien flyttet til Norge.

Hun lærte å spille gitar og ble senere kjent for sin mørke stemme. Hun debuterte med sitt første album «Åse» bare 16 år gammel.

Siden den gang har Kleveland hatt en lang og vellykket karriere. I løpet av karrieren har 74-åringen jobbet med og blitt kjent med store stjerner.

En av dem er Lasse Berghagen. Berghagen er en av Sveriges mest kjente og populære artister og låtskrivere, 19. oktober i år fikk vi den triste beskjeden om at han har gått bort.

Kleveland er nå en av dem som hyller artisten etter hans død. Hun skriver på Instagram:

«Takk for sangene og varmen, Lasse! Lasse Berghagen er død, 78 år gammel. Hans sanger og artisteri var elsket gjennom generasjoner. Vi platedebuterte samme år i 1965, han noe eldre, og da jeg 20 år gammel debuterte som s.k. revyprimadonna i Stockholm, kunne jeg ikke få meg en bedre makker og støttespiller på scenen enn Lasse.»

«At vi begge var i overkant begeistret for tøffe biler på is, ja det bare styrket vennskapet. Varme tanker til Lasses familie og alle de fine øyeblikk og sanger som lever videre.»

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.