Advarer turister: Populært europeisk reisemål invadert av skadedyr

02/10/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den europeiske storbyen advarer turister.

Har du allerede lagt planer for en tidlig høstferie? Da bør du la være å reise til franskmennene. Det skriver Daily Star.

Paris, kjent som byens by, står overfor en uventet utfordring som har rammet innbyggere og besøkende hardt.

Det har dukket opp skumle videoer på sosiale medier som viser veggedyr i overflod som kryper over tog, busser og til og med sykehus og kinoer.

Denne invasjonen av de blodsugende insektene har utløst bekymring og frykt i hele byen. Som svar har den franske regjeringen satt i gang en offisiell innsats for å bekjempe veggedyr.

Transportminister Clement Beaune har lovet handling og forsikret publikum om at han vil ta aktive tiltak for å stoppe spredningen av disse skadedyrene og eliminere dem.

Beaune har innkalt representanter fra kollektivtransportoperatører for å diskutere tiltak for å beskytte reisende og stoppe veggedyrene fra å spre seg videre. Han er fast bestemt på å "roe og beskytte" både lokalbefolkningen og turister i Paris.

Veggedyr er ikke fremmede for mennesker, men det har vært en økning i antall angrep de siste årene, spesielt i tettbefolkede områder med masseturisme.

Frankrike har opplevd et spesielt utfordrende problem, med rapporter om at en tidel av franske husholdninger har hatt problemer med veggedyr de siste årene. Dette har ført til store skadedyrkontrollkostnader for befolkningen.

I lys av den presserende situasjonen appellerer publikum til den franske regjeringen om øyeblikkelig hjelp. Paris rådhus oppfordrer president Macrons regjering til å etablere en dedikert arbeidsgruppe som skal jobbe med å takle dette vedvarende problemet.

Det franske nasjonale helsebyrået har utstedt en veiledning som oppfordrer folk til å reagere raskt hvis de oppdager veggedyr i hjemmene sine.

De advarer også om behovet for å sjekke senger på hotell og være forsiktig når du kjøper eller tar imot brukte møbler og madrasser, da de kan være hjemsted for angrep som sprer seg til ditt eget hjem.

Veggedyrene er mest aktive om natten når de søker etter blodmåltider, som kan etterlate ofrene deres med irritert hud og smertefulle blemmer.

Paris er for tiden i en kamp mot denne invaderende trusselen, og befolkningen og myndighetene jobber hardt for å gjenvinne byens fred og komfort.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.