Aldri sett før: Meghan og Harry overrasker med stort samarbeid

26/12/2020 16:30

Emma Sletta

Nyheter
Paret overrasker og avslører nå et nytt samarbeid.

Det er ikke lenge siden paret inngikk en avtale med Netflix - og nå kan de tilføje spotify til sitt CV. Harry og Meghan er i ferd med å produsere podcaster. Det forteller Spotify i en pressemelding.

Archewell Audio er navnet de skal produsere podcaster under. Den første vil bli utgitt senere i desember, med den første som en julespesial - her er det Harry og Meghan selv som er vert for podcasten.

"Det vi elsker med podcaster er at det minner oss alle om å ta et øyeblikk og virkelig lytte, å være koblet til hverandre uten forstyrrelser," sa paret i pressemeldingen.

"Med utfordringene 2020 har presentert, har det aldri vært et riktigere tidspunkt å gjøre det på, fordi når vi lytter til hverandre og hverandres historier, blir vi minnet om hvor tilkoblet vi er," legger de til.

Mistet barn

Spesielt året 2020 har også vært et tøft år for paret. Det er ikke lenge siden at Meghan kom frem og fortalte om at tidligere på året mistet paret sitt ufødte barn.

I en spalte i New York Times snakket Meghan om dagen som startet som alle andre - men som endte mye mer trist enn de normale.

Meghan var i gang med å skifte på parets sønn Archie da hun plutselig følte en slem smerte.

«Jeg visste da jeg holdt fast på mitt førstefødte barn at jeg hadde mistet mitt andre», skrev Meghan i spalten, om den triste morgenen i juli tidligere i år da hun hadde hennes spontan abort.