Aldri skjedd i 'Skal vi danse' før: "Helt grusomt"

05/10/2023 10:00

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
Dette har aldri skjedd før.

«Skal vi danse»-sesongen er nå halvveis og forrige lørdag måtte programleder Selma Ibrahim (28) og profesjonell danser Santino Mirenna (29) forlate konkurransen.

Så langt i sesongen har hvert dansepar kun danset én dans, men neste lørdag blir endrer det seg.

I programmet vil deltakerne ikke bare svinge en gang over gulvet, men hver vil danse totalt tre danser - pardans, gruppedans - og viktigst av alt, "dansebattle".

Programlederduoen Helene Olafsen (33) og Anders Hoff (47) sier til Dagbladet at dette aldri har skjedd før i «Skal vi danse».

- Vi har jo aldri hatt så bra cast heller. Når det er seks stykker som står igjen hvor det er så jevnt, så det er jo det å prøve å pushe litt på formatet og se hva man kan få til. Det er jo selvfølgelig slitsomt for de som skal gjennomføre det, men veldig gøy for oss.

På lørdag vil par møtes, blant annet, i en "dansebattle", som programlederne forklarer er en salsaduell. Hvem de skal møte trekkes live og de vet ikke på forhånd hvilken musikk de skal danse til.

- Det er selvfølgelig helt grusomt for de, jeg skjønner jo at de gruer seg helt sinnssykt, men for oss som skal se på er det jo noe vi aldri har sett før. Jeg gleder meg helt vilt, sier 47-åringen.

Olafsen sa at årets deltakere sto overfor en større utfordring siden de hadde jobbet hardt på dansesenteret siden dag én.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.