Alexandra Joner om bruddet: Nå røper hun hvorfor det ble slutt

05/10/2023 09:05

Sofie

Nyheter
Foto: Universal Music Norge/NTB
Foto: Universal Music Norge/NTB
Nå åpner hun seg opp om bruddet.

Tidligere i år fikk vi vite at artisten Alexandra Joner (33) og investor Runar Vatne (49) bestemte seg for å gå hver til sitt etter 10 år sammen.

Hun har vært ærlig om hvor vanskelig bruddet var, og nå avslører hun hvorfor det tok slutt.

I «Ida med hjertet i hånda»-podcasten sa Joner at verken hun eller ekspartneren var flinke til å snakke om følelsene sine.

- Vi var like på dårlige ting, og en av de tingene vi dessverre var veldig like på var å ikke «address shit» og ikke snakke om følelser og hvordan man egentlig hadde det, forklarer hun ærlig til programleder Ida Fladen (37).

- Det er sånt man tenker på nå i etterkant, «så jævlig stupid hvis man ikke kan snakke med partneren sin, hvem skal man kunne snakke med om hva man føler da?». Man blir på en måte ensom i sitt eget forhold. Hvis jeg har følt det sånn, så har sikkert partneren følt det sånn.

Selv om Joner skjønte at verken hun eller eksen var flinke til å kommunisere, innrømmet hun at bruddet likevel kom brått på.

- Vi hadde akkurat kjøpt hus, så det var ikke akkurat den veien jeg trodde livet skulle ta meg.

Den 33 år gamle artisten har tidligere fortalt at hun og Vatne i utgangspunktet ønsket å holde separasjonen privat den første tiden.

- Det tok så jævlig lang tid å få seg et sted å bo, og det var helt sykt slitsomt å lyve til alle. For jeg endte jo opp med å lyve til alle jeg kjente. Jeg sa ikke at det var slutt til noen og endte opp med at jeg sluttet å ta telefonen, for jeg orket bare ikke, har hun tidligere forklart i sin egen podkast «Not your babe», som hun leder sammen med influenservenninnen Helle Nordby (28).