Anklager avslører: Vi vet at han er gjerningsmannen i maddie saken

14/12/2020 15:57

Emma

Nyheter
Etter 13 år ser det ut som en endelig slutt på det verdenskjente tilfellet av britiske Madeleine 'Maddie' McCann, som forsvant mens han var på ferie i Portugal.

Ifølge den tyske aktor er det ingen tvil om at de har funnet gjerningsmannen, hvis du ser på bevisbyrden. Det skriver britiske BBC.

Britiske medier melder at aktor Hans Christian Wolters er «veldig trygg» på at 43 år gamle Christian B står bak drapet og bortføringen av den lille jenta.

"Hvis du visste bevisene vi har, så ville du komme til samme konklusjon, men jeg kan ikke gi deg detaljer fordi vi ikke vil at tiltalte skal vite hva vi har på ham - av taktiske grunner," sa den tyske aktor.

Tysk politi har i månedsvis mistenkt at det er den tyske seksualforbryteren som står bak den forferdelige forbrytelsen. Det er en mistanke som blant annet har oppstått etter at han har snakket om seg selv på en pub.

I tillegg har den 43 år gamle tyske forbryteren allerede så mange som 17 domfellelser bak seg. Han er blant annet dømt for voldtekt, overgrep mot mindreårige, besittelse av barn, ran, innbrudd og besittelse av narkotika.

Dette er selvfølgelig også noe som bidrar til å forsterke mistanken. Men det som har gjort ham til en mistenkt i saken spesielt er at han bodde på Algarve kysten i Portugal fra 1996 til 2007.

Året før Madeleine McCanns forsvant, flyttet han fra et falleferdig hus, og bodde deretter i en hvit/gul Volkswagen T3 Westfalia, som har blitt sett flere ganger i nærheten av Paria de Luz, byen der Maddie forsvant fra sengen sin.

Tysk politi er sikre på at de kan få en endelig slutt på saken. Men de har ennå ikke samlet nok bevis til å tiltale Christian B. for drap og bortføring. Til tross for dette, har de ingen tvil om at de har fått den rette mannen.

"Jeg kan ikke love. Jeg kan ikke garantere at vi har nok til en tiltale, men jeg er veldig trygg fordi så langt det vi har ikke tillater noen andre konklusjoner," sa aktor til BBC.