Apollo lanserer fem nye reisemål

28/03/2023 08:49

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Norges største reisearrangør befester nå sin posisjon ytterligere når de lanserer hele fem nye reisemål for sommeren.

Apollos reise startet i Hellas – og selvom reisearrangøren gjennom 30 år har utviklet seg til å bli et komplett reisevarehus, har hjertet for småskala reisemål og autentiske opplevelser forblitt intakt. Når Apollo nå lanserer splitter nye reisemål i Hellas, er det med andre ord ikke tilfeldig at det er øyer og byer hvor masseturismen glimrer med sitt fravær. 

- Hellas er vår største kjærlighet. Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for nordmenn å forelske seg på egenhånd – og det gjør man gjennom menneskene, kulturen, duftene og smakene. Derfor satser vi stort på genuine reisemål og lokaleide hotellopplevelser, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.  

Tett på hverdagslivet 

Totalt lanserer Apollo fem nye reisemål i Hellas: øyene SyrosIthaka og Meganisi, samt byene Preveza og Ioannina i regionen Epirus på det greske fastlandet. For å komme seg til Syros flyr man via Santorini og tar seg videre med ferge. Dermed åpner det også for kombinasjonsmuligheter med flere av de kykladiske øyene, som allerede er Apollos mest populære øygruppe for øyhopping.  

Til både Ithaka og Meganisi flyr man via byen Preveza – som også er en nyhet i reisearrangørens sommerprogram.  

- Fellesnevneren for alle tre øyene er at de har bevart sin tradisjonelle karakter i form av både arkitektur og gastronomi. Her innsvøpes familieiede tavernaer av lokal atmosfære da mange grekere har disse øyene som yndige feriesteder, så du virkelig føler, hører, lukter og smaker at du er i Hellas,forteller Rivera. 

Satsingen på feriebyene Preveza og Ioannina er også en del av reisearrangørens strategi om å gjøre det enklere for reisende å bli kjent med det greske hverdagslivet. Her bor man nemlig direkte i bykjernen – alltid i gåavstand til kulturelle severdigheter og bystrand. Preveza by vil man også kunne kombinere med øya Lefkas, og Ioannina med feriebyen Sivota. 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.