Artist stormet av scenen: Fan kastet telefon i ansiktet hennes

20/06/2023 05:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Artisten stormet av scenen etter at en fan kastet en telefon i ansiktet hennes.

Bebe Rexha fremførte en sang på Pier 17 i New York City som en del av hennes 'Best F*n Night Of My Life'-turné da enheten fløy gjennom luften og slo henne rett på knekken hennes.

En video har gått viralt på Twitter som viser øyeblikket Bebe ble truffet og deretter falt til bakken mens hun holdt seg i ansiktet. Flere medlemmer av teamet hennes kunne sees komme opp på scenen for å se om hun hadde det bra.

Et annet klipp viser at 33-åringen er omringet av ansatte og blir tatt av scenen mens hun fortsatt holder over ansiktet hennes. Personen som la ut opptakene skrev på sosiale medier:

«Dette er Bebe Rexha som ble hastet ut av konsertlokalet her i NYC etter at noen kastet en jævla telefon og slo ansiktet hennes da hun forlot scenen.

"Vi hadde det veldig bra alle sammen, og det hadde Bebe også, vi hadde det kjempegøy, jeg mener hvem ville til og med gjort det??? Vi håper du er ok."

Det er super uhengslet og farlig.

Andre var rasende over at sangeren ble behandlet på den måten på sin egen konsert.

En fan sa: "Folk må slutte å kaste telefonene sine på scenen! Kjendiser er ikke forpliktet til å ta bilder eller videoer med telefonen din!"

En annen la til: "De mente sannsynligvis ikke å slå henne i ansiktet, kanskje de gjorde det. Men uansett, ikke kast noe på scenen, du er ikke spesiell, og det er virkelig egoistisk fordi de er der ute og gir alt for å sette en bra show på. Ha litt respekt."

En tredje skrev: "Ønsker henne en rask bedring. Ingen fortjener å risikere å bli skadet mens de gjør det de elsker."

Læs også:

Emil kjøpte en 125 år gammel kommode for 700 kroner - finner ved et uhell en hemmelig skuff nederst Emil kjøpte en slitt kommode på et loppemarked for 700 kroner. Han hadde imidlertid ingen anelse om at han hadde fått mye mer enn han hadde betalt for. Men så hørte han plutselig en merkelig lyd.
Søvneksperter bekrefter: Spis denne frukten hver dag før sengetid, og du vil ikke angre En enkelt frukt før sengetid kan være løsningen på søvnproblemene dine.