Astrid S åpner opp om singellivet: "Veldig skummelt"

27/09/2023 08:00

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Artisten har vært singel i ett år etter nesten tre år i et «hemmelig» forhold.

I en ny episode av 730-podkasten forteller Astrid S (26) om livet som singel.

"Hurts So Good"-sangerinnen har holdt sitt personlige liv relativt privat, men hun liker å dele historier om oppveksten, karrieren og kjærlighetslivet på podkasten.

Hun kan blant annet røpe at hun har vært singel i rundt ett år og ikke er å finne på dating-apper.

– Jeg synes dating kan være veldig skummelt, deler artisten fra Rennebu i podkasten.

Som nevnt ovenfor har hun vært singel i et år nå etter å ha avsluttet et forhold på rundt tre år.

Forholdet var veldig privat, og artisten avslørte ikke hvem hun datet eller at hun hadde en kjæreste.

Hun har tidligere sagt til Nettavisen at dette er fordi hun liker å holde ting privat, og påpekte også på podkasten at det er flott å holde ting privat.

Nå er hun tilbake på markedet, men det tok henne en stund å komme inn på datingmarkedet etter bruddet.

– Det er jo litt vilt å møte noen du egentlig ikke kjenner. Også er det ofte klokka sju og du skal ut og ta en øl eller sitte i en park. Også er begge litt nervøse, og man vet at begge sikkert har tenkt veldig over hva de skal ha på seg. Det er så mange lag, da. Det er litt vanskelig, forteller Smeplass og ler.

I podkasten forklarer sangerstjernen at hun har vært i to «seriøse» forhold, som begge varte relativt lenge. Og at dette er første gang hun har vært singel så lenge.

Hun forteller videre at hun går på dater, men holder seg unna dating-apper. Da programleder Mathilde Ullum spurte hvordan det gikk med datingen, svarte Astrid S at det går bra, men at hun ikke er så god på det.

Likevel er 26-åringen åpen for kjærlighet, men foretrekker at det skjer naturlig – for eksempel når man møtes på gaten.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.