Avslører ritualer bak lukkede dører: Måtte simulere sex foran Beckham og de andre stjernene

30/03/2023 14:28

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
I et omkledningsrom er det ofte noen ritualer bak lukkede dører.

Men ikke alle er like morsomme, sier tidligere Manchester United-spiller Daniel Nardiello.

Han kom til den engelske klubben, som på den tiden hadde store stjerner som David Beckham, Roy Keane og Ryan Giggs, i 1999.

I podkasten «Under The Cosh» forteller han om hvordan han fikk sin ilddåp. Han måtte late som om han hadde sex med en kvinne på et bord foran alle andre.

– Du må beskrive jenta. Det var forferdelig. Hvis hun er blond, brunette, har hun store bryster, eller har hun ikke, sier han.

"Hvordan gjør du det? Hva sier du til henne? Jeg var helt rød i hodet, det var forferdelig. Det var også stjernene. Det var Giggs og David May som hovedsakelig ba om det, men du kunne se Keane og Beckham bare sitte der og gni det inn og du tenkte: 'Herregud, jeg skal elske med en kvinne foran alle de gutta'," sa Nardiello.

Han forteller at ikke alle fikk den oppgaven. Andre fikk en skje i munnen, det samme gjorde David May, og da måtte de prøve å slå hverandre i hodet. Her jukset imidlertid de erfarne spillerne da Ryan Giggs sto klar med en skje i hånden for å slå til da det var Mays tur.

Daniel Nardiello, nå 40, som nå er pensjonert, gjorde aldri en Premier League-kamp i Manchester United, men spilte etterfølgene for flere klubber som Barnsley, Exeter City, Rotherham United og Bury.