Avsløring: Kate og Meghan har ikke lov til å bære dette offentlig

04/06/2023 20:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
For mange er det en helt vanlig ting å ha på seg, men for hertuginnen tilhører det det private.

De fleste kvinner – og sikkert menn også – kan nikke gjenkjennende til at det føles deilig bare å tilsette noen skvett parfyme før de går ut døren.

Men hvis du er en hertuginne som Kate Middleton og Meghan Markle, så er ikke alltid parfyme en del av dette ritualet – fordi det bare hører hjemme privat. I England finnes det en rekke skrevne, men også uskrevne regler om hva man bør og spesielt ikke bør gjøre som konge. Det skriver BILLED-BLADET.

Myka Meier er grunnleggeren av selskapet Beaumont Etiquette og er også trent av et tidligere medlem av dronning Elizabeths stab.

Hun forteller at både Kate og Meghan kan bruke hvilken parfyme de vil når de er hjemme – men er de ute ved offentlige anledninger, så er det en annen sak.

På offisielle oppgaver er det «uvanlig for en kvinnelig kongelig å bruke parfyme», sier hun. Grunnen er at dufter er en personlig ting og selv om du selv synes det lukter godt – er det ikke sikkert at andre synes det samme.

Derfor bruker ikke de kvinnelige kongelige parfyme eller bodylotion med sterk duft når de er ute ved offisielle anledninger. Dette betyr imidlertid ikke at de to hertuginnene ikke elsker parfyme.

Meghan har tidligere fortalt at hun er veldig glad i parfyme og bar i bryllupet en helt spesiell duft – nemlig en duft produsert av selskapet Floris, kun til henne på bryllupsdagen.

Da hertuginne Kate sa ja til prins William, hadde hun på seg parfymen White Gardenia Petals fra merket Illuminum. Men til hverdags foretrekker hun spesielt å bruke parfymen Orange Blossom fra Jo Malone London's.