«Bachelorette»-deltaker plutselig død: Ble kun 36 år

30/08/2023 12:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
'The Bachelorette'-deltakeren er død. Han ble bare 36 år gammel.

Josh Seiter, som dukket opp i den 11. sesongen av datingprogrammet 'The Bachelorette' i USA, er død i en alder av bare 36 år.

Det melder flere utenlandske medier, deriblant Daily Mail.

Dødsfallet er bekreftet av familien hans, som  la ut et bilde av en tekst på Josh Seiters Instagram-profil.

– Det er med ekstremt tungt hjerte vi deler den tragiske nyheten om Joshuas plutselige bortgang. Som alle som kjente ham kan bekrefte, var Joshua et utrolig lyspunkt i en mørk verden. Hans fryktløse stemme og ukuelige ånd hjalp tusenvis av mennesker i deres mørkeste tider til å føle seg litt mindre alene.

Selv om Josvas familie har blitt rammet av uutholdelig sorg, finner de trøst i tanken på at han endelig har funnet fred.

Bare dager før han døde, delte 'Bachelorette' -deltakeren et innlegg på Instagram hvor han åpnet opp om sine psykiske problemer.

Familien sa ikke hvordan Josh Seiter døde, men henviste "alle som opplever en psykisk helsekrise" til å kontakte 988 (eller skrive på 988lifeline.org).

Ifølge The Sun ble Josh Seiter født i Chicago, Illinois, 14. august 1987. Han tok sin bachelorgrad ved University of Illinois Urbana-Champaign og deretter sin Juris Doctor-grad ved Chicago-Kent College of Law.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.