Bekrefter: Kjent skuespiller død

10/04/2023 09:54

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren har sovnet stille inn.

Skuespiller Michael Lerner - kjent for roller i "Elf", "Barton Fink", "Godzilla" og tonnevis av andre serier og filmer - har dødd. Det skriver familien hans.

Skuespillerens nevø, Sam Lerner, ga den triste nyheten søndag, og skrev en lang bildetekst om onkelen sin på Instagram.

"Vi mistet en legende i går kveld. Det er vanskelig å sette ord på hvor briljant min onkel Michael var og hvor innflytelsesrik han var for meg," skrev Sam Lerner og fortsatte:

"Historiene hans inspirerte meg alltid og fikk meg til å bli forelsket i skuespill. Han var den kuleste, mest selvsikre, talentfulle fyren og det faktum at han var mitt blod vil alltid få meg til å føle meg spesiell. Alle som kjenner ham, vet hvor sinnssyk han var - på den beste måten. Jeg er så heldig som har hatt så mye tid med ham, og vi er alle heldige som fortsetter å se arbeidet hans for alltid. RIP Michael, nyt dine ubegrensede cubanske sigarer, komfortable stoler og endeløse filmmaratonløp."

De nøyaktige omstendighetene rundt hans død er uklare. Det skriver TMZ.

Michael vil kanskje best huskes for sin fremtredende rolle i Will Ferrell-komedien 'Elf' fra 2003 - som spiller James Caans tøffe sjef, Fulton, som krevde en barnebok i verdensklasse.

Han har selvfølgelig mange flere filmer på CV-en før rollen i 'Elf' kom.

Bortsett fra de nevnte filmene, har Michael Lerner vært med i filmer som 'Blank Check', 'Newsies', 'Harlem Nights', 'For Richer or Poorer', 'The Mod Squad', 'Celebrity', 'A Serious Man' og mange andre.

Michael Lerner ble 81 år gammel.