Bekrefter: Skuespiller død

07/03/2023 07:46

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Skuespilleren har mistet livet.

Tom Sizemore, skuespilleren som er mest kjent for sine opptredener i anerkjente filmer som Saving Private Ryan, er død i en alder av 61 år.

Tom Sizemore, hvis suksess i Hollywood også lenge plaget av juridiske problemer og sliter med avhengighet, fikk en hjerneaneurisme 18. februar som etterlot ham i kritisk tilstand.

Skuespilleren lå i koma på intensivavdelingen. Ifølge en uttalelse fra 27. februar informerte legene familien om at «det ikke er mer håp» og anbefalte en beslutning om å avslutte livet.

Familien slo av respiratoren 3. mars, bekreftet skuespillerens manager Charles Lago i en uttalelse til Variety.

"Det er med stor sorg og tristhet at jeg må kunngjøre at skuespilleren Thomas Edward Sizemore ('Tom Sizemore') døde fredelig sovende i dag på St Joseph's Hospital BurbankHis bror Paul og tvillingguttene Jayden og Jagger var ved hans side," sa Lagos i en uttalelse.

Foto: Shutterstock.com

Tom Sizemore ble født 29. november 1961 i Detroit, Michigan. Han begynte sin Hollywood-karriere i mindre roller i filmer som Born on the Fourth of July, Point Break, True Romance og Natural Born Killers.

Han fortsatte å ha suksess med en godt mottatt birolle i den anerkjente filmen Heat fra 1995 og hadde en tilbakevendende rolle i TV-serien China Beach.

Det skriver Newsner.

Tom Sizemore er kanskje mest kjent for å ha spilt Sgt. Mike Horvath i det klassiske dramaet Saving Private Ryan fra 1998, regissert av Steven Spielberg.