Bestilte vegansk måltid på flyet: Fikk sjokk da "måltidet" kom

26/02/2023

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mannen var noe sjokkert og lite imponert da han fikk servert maten sin.

Da japanske Kris Chari nylig gikk om bord på et Japan Airlines-fly fra Jakarta lufthavn i Indonesia, var det han spiste ikke akkurat et mannsmåltid.

Selv om flymat ikke byr på den største kulinariske opplevelsen, vil nok de fleste bli skuffet over å ha bananer til frokost.

Kris Chari ba om et vegansk måltid på flyet, og han fikk det. Men det eneste flyvertinnen serverte ham på en fin porselenstallerken var en banan.

På flyforumet FlyerTalk skrev Chari at han før take-off hadde bekreftet med crewet at han ønsket en vegetarisk frokost – bananer sto på menyen. Det skriver Dagbladet.

Han mener fortsatt at bananer kan være en del av et måltid, men ikke hele måltidet:

«Da hun serverte kurset etter at flyet hadde lettet, trodde jeg først at det bare var en veldig skuffende forrett, men det viste seg å være hele måltidet. Det var en skikkelig god banan – en av de beste jeg noen gang har smakt – men den hadde nok gjort seg bedre som snacks», skriver Chari på forumet.

Foto: FlyerTalk

Han lurte også på om dette var vanlig på Japan Airlines-flyvninger.

Til lunsj noen timer senere hadde han pasta, som han heller ikke likte.

"Lunsjen var spaghetti som ikke smakte godt. Måltidene mine på andre Japan Airlines-flyvninger har også vært dårlige, men ingenting så skuffende som dette. Men det var hyggelig av kabinpersonalet å gi meg spisepinner til bananen," skriver han videre.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.