Bianca Ingrosso anmeldt: Folk raser

23/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Bianca Ingrosso har kommet under ild etter å ha promotert klesmerket sitt ÀVORA på Instagram.

Hun hevdet at klærne ville få bærerens kropp til å se «fit» ut, noe som førte til en anmeldelse til det svenske forbrukerverket.

Klageren mener det er Biancas kosmetiske prosedyrer, ikke klærne, som har endret utseendet hennes. Dette melder Nyheter24, som har tatt varselet til det svenske konsumentverket til etterretning.

Bianca Ingrosso har tidligere hatt suksess med sminkemerket CAIA Cosmetics og smykkemerket ANI Jewels.

Hun har også vært involvert i kontroversielle samarbeid, som det med Gina Tricot, som fikk sterk kritikk fordi Bianca lider av en spiseforstyrrelse.

I september 2023 publiserte Bianca en serie bilder og videoer som promoterte ÀVORA. Hun skrev at klærne får kunden til å se «so fit it's crazy».

Dette har nå ført til en rapport hvor det hevdes at det er hennes kosmetiske operasjon som endret utseendet hennes, ikke klærne.

Klageren påpeker også at Bianca er åpen om sine kosmetiske prosedyrer og sin spiseforstyrrelse, noe som gjør markedsføringen misvisende.

Det er ikke første gang Bianca blir anmeldt til det svenske konsumentverket.

Hun er tidligere anmeldt for skjult reklame for CAIA Cosmetics og for å ha villedende informasjon om produkter i en julekalender.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.