Bildet vekker sinne: "De ødelegger det for oss"

28/11/2023 05:00

Emma

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det er spesielt én ting du ikke bør gjøre hvis du vil unngå rasende skistjerner.

Ikke ødelegg en skibakke.

Ellers vil du nesten bli målet for hat på sosiale medier.

Slik var det i hvert fall forrige helg, da et bilde har skapt sinne blant flere store skinavn som mener at løyper er forbeholdt skiløpere og ikke andre.

Du kan se bildet nederst i artikkelen.

Det skriver Dagbladet.

På bildet, som den norske skiløperen Kasper Moen Flatla har delt på X, kan du se to personer som går rundt i en preparert bakke før et renn.

«Kan noen forklare meg hvorfor det er lurt å gå rundt i en ferdig preparert skibakke?» skrev nordmannen undrende på sosiale medier.

Kort tid etter gikk innlegget også litt viralt, og sist helg grep flere av de svenske skistjernene inn i debatten.

– Det er urovekkende. Selvfølgelig, hvis det bare var de to personene som gjorde noe slikt, ville det ikke være noe problem. Men hvis det er mange som gjør det, så er det noe helt annet. Det er synd. Både for de som preparerer løypene og de som bruker bakkene, sier Dahlqvist til Expressen, ifølge Dagbladet.

Hun får også støtte av sin svenske kollega Frida Karlsson.

– Løypene er ikke laget for de som er ute på tur. Jeg er ikke en gal gammel mann, men når jeg ser noe sånt, tenker jeg på mitt. De ødelegger det for oss som går på ski, forklarer hun.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.