Bisarre is-varianter skaper debatt: Her kan du smake på dem

01/08/2023 13:30

Sofie

Nyheter
Foto: The Icecream Projekt
Foto: The Icecream Projekt
Nå kan du bestille en iskrem som smaker som Heinz ketchup, Digestive, Branston pickles og andre morsomme smaker.

En uvanlig iskrembar i Belgravia, sentrale London, har tiltrukket seg køer av nysgjerrige kunder som ønsker å smake på de bisarre iskremvariantene den tilbyr.

På menyen står en rekke uventede smakskombinasjoner, inkludert Kikkoman soyasaus, Blue Dragon sweet chili, Kelloggs' Rice Crispies, KP peanøtter, Ambrosia risgrøt, McVitie's Digestives og sorbeter som Birds Eye petit pois og Maldon salt. Dette er skrevet av The Sun.

En av iskremkreasjonene, som har blitt beskrevet som "myk cheddarost med den chunky, crunchy bite of Branston", har blitt populær blant noen kunder, mens andre berømmer petit pois-isens "glatte og forfriskende smak med den naturlige sødmen". av spesielt utvalgte erter".

The Ice Cream Project, som isbaren heter, er en midlertidig pop-up bar i Belgravia, åpen til slutten av august.

Bak konseptet står den anerkjente britiske motedesigneren Anya Hindmarch, som er mest kjent for sine håndvesker.

Hindmarch har allerede samarbeidet med noen av merkene som er en del av motemerket hennes, inkludert salg av en liten veske som ser ut som en pakke Kellogg's Frosties.

Reaksjonene fra kundene har vært blandede. Noen har uttrykt stor begeistring og kalt stedet «den mest utrolige pop-up iskrembutikken på planeten» og «et iskremparadis».

Blant dem som har hatt glede av den unike opplevelsen er skuespillerinnen Harriet Thorpe, mest kjent for rollen som Elaine Peacock i TV-serien EastEnders.

Hun delte en video av hvordan hun smakte på Twitter, og berømmet iskremens spesielle sjarm. Men ikke alle har vært like entusiastiske. En annen kunde uttrykte skuffelse og kommenterte at "erter er deilige, det samme er crumpets. Soyasaus er bra for en munnfull. Branston pickle var ikke bra".

Til tross for de blandede anmeldelsene, har The Ice Cream Project utvilsomt blitt snakk om London, og tiltrekker seg modige og nysgjerrige iskremelskere som er villige til å utforske de uvanlige smakene.

Med Anya Hindmarchs kreative preg har isbaren skapt et unikt rom hvor is blir forvandlet til kunstverk med uventede ingredienser og smakskombinasjoner.