Ble knivstukket på gaten

06/04/2023 10:27

Sofie

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Grunnleggeren av milliardær selskapet er død etter en forferdelig hendelse.

Bob Lee, som grunnla appen Cash App, har blitt knivstukket i hjel i San Francisco i den amerikanske delstaten California tirsdag, skriver faren ifølge nyhetsbyrået Reuters i et innlegg på Facebook.

– Jeg har nettopp mistet min beste venn, sønnen min Bob Lee, som mistet livet på gata i San Francisco tidlig tirsdag morgen, skriver Rick Lee i et innlegg på Facebook hvor han deler en artikkel om knivstikkingen.

Cash App er en app der folk kan overføre penger til hverandre i stil med danske MobilePay.

Ifølge BBC er selskapet verdt 40 milliarder dollar. Politiet i San Francisco sier at en 43 år gammel mann ble knivstukket tidlig tirsdag og døde av skadene på sykehuset.

I en uttalelse fra politiet er ikke navnet på fornærmede nevnt, men det opplyses at hendelsen etterforskes og at ingen er pågrepet for knivstikkingen.

Tech-konglomeratet Block Inc., som eier Cash-appen, har ikke kommentert dødsfallet.

Før sin død var Bob Lee produktsjef i kryptovalutaselskapet MobileCoin, som han også har investert og gitt råd til, skriver Reuters.

– Bob var en dynamo, en naturkraft. Bob var den virkelige avtalen. Han ble skapt for verden som blir født akkurat nå. Han var et drømmende barn og uansett hva han forestilte seg – uansett hvor sprøtt – han gjorde det til virkelighet, skriver Joshua Goldbard, administrerende direktør i MobileCoin, på Twitter.

Ifølge det britiske mediet BBC fikk politiet i San Francisco melding om knivstikking klokken 02.35 lokal tid.

De fant Lee bevisstløs på bakken med to stikk i brystet, ifølge San Francisco Chronicle. Ifølge BBC har Bob Lees død fått i gang debatten om voldelige forbrytelser i San Francisco på nytt.

Siden korona-pandemien har drap vært et stort problem i den amerikanske byen. I 2021 og 2022 var det 56 drap i byen, mens foreløpige politidata viser at det har vært 12 drap i byen så langt i år.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.