BREAKING: Landslagsspiller drept

05/09/2023 10:33

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fotballspilleren ble skutt.

Panama-forsvareren Gilberto Hernández er død etter å ha blitt skutt i byen Colón søndag, sa Panama Football League i en uttalelse.

Hernández spilte for Club Atlético Independiente de La Chorrera og klarte å gjøre to landskamper etter å ha debutert i mars. Hans siste klubbkamp var 23. august, en 3–1 seier over Real Estelí FC i Central American Cup.

"The Panamanian Football League beklager det triste tapet av Gilberto Hernández, en spiller for Club Atlético Independiente, i en isolert voldshandling i byen Colón, som også etterlot flere skadet," heter det i ligaen i uttalelsen.

Hernández var sammen med vennene sine på en gate i Colón sentrum da gjerningsmenn i en taxi åpnet ild. Dette meldte politiet.

Sju andre personer ble skadet i angrepet og en mistenkt er arrestert. Det skriver The Guardian.

Foto: Youtube

I en uttalelse mandag bekreftet det nasjonale politiet «pågripelsen av en borger mistenkt for drapet på en fotballspiller, som fant sted søndag i provinsen Colón».

Panamas Colón-provins, med en befolkning på rundt 300 000, registrerte 102 drap i fjor, ni færre enn året før, ifølge myndighetenes data.

Myndighetene skylder mye av volden på konkurrerende narkogjenger.

I 2017 ble en annen Panama-landskamp, ​​midtbanespiller Amílcar Henríquez, skutt og drept i Colón-provinsen. Han var medlem av laget som kvalifiserte seg til verdensmesterskapet i 2018.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.