BREAKING: Rapper død

15/08/2023 12:41

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rapperen har mistet livet.

Rapverdenen har mistet nok en stor stjerne – og til og med for tidlig.

Midt i feiringen av Hip-Hops 50-årsjubileum har rapperen Magoo – kjent for å samarbeide med giganter som Missy Elliot, Timbaland og det avdøde R&B-ikonet Aaliyah – død i en alder av 50 år. Dødsårsaken hans er ennå ikke offentliggjort. Det skriver New York Post.

Magoo, født Melvin Barcliff fra Norfolk, Virginia, er mest kjent for å skrive tekster til hits fra slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet som "Up Jumps Da Boogie", "Beep Me 911" og "Drop". Han jobbet også tett med Timbaland som produsent.

Foto: Magoo/Youtube

Både venner og fans har tatt til sosiale medier for å sørge over tapet.

"Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si noe på dette tidspunktet...denne fyren presset meg alltid," skrev sangeren Ginuwine delvis i en Instagram-teksting dedikert til Magoo Sunday.

"En av de beste noensinne i mine øyne, alltid presset fremover, jeg vet at vi ikke snakket mye, men kjærligheten var og vil alltid være der broren min," fortsatte sangeren.

Under innlegget hans kondolerte også musikkstjerner som Jermaine Dupri og Omarion.

Så langt har verken Missy eller Timbaland offentlig kommentert Magoos bortgang.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.