Breaking: TV 2 Sumos nye navn

12/02/2021 13:58

Emma

Nyheter
TV2s streaming tjeneste skal oppdateres, så derfor vil du innen sommeren kunne se både nye oppdateringer, en tydeligere rolle i mediehusets innholds univers og et helt nytt navn.

Tilbake i januar lanserte TV2 en helt ny visuell identitet. Med denne nye visuelle identiteten har de også valgt å endre navne på streaming tjenesten deres. Navnet vil de endre til noe som kan løfte TV2 frem i fremtiden.

TV2 har derfor valgt å endre navnet fra TV2 Sumo til TV2 Play. Denne navnene endringer er det første skrittet TV2 tar mot deres nye visuelle identitet. 

"Vi har allerede over en halv million strømmekunder. De forventer og fortjener tjenester i verdensklasse. Med Sumo har vi lenge konkurrert med globale giganter. Nå tar TV2 Play over og skal løfte innholdet vårt inn i fremtiden", sier Olav T. Sandnes, sjefredaktør og administrerende direktør i Tv 2.

Han fortsetter med:

"Fremover vil kundene merke at den personlige opplevelsen strykes. Ulike mennesker ser på ulike typer innhold. TV 2 Play skal løfte frem innholdet som passer de preferansene du som kunde har. I tillegg vil vi fortsette å være tett på med engasjerende historier, slik vi har vært i snart 29 år".

Det er dog ikke kun det norkse TV2 som har valgt å kalle deres streaming tjeneste for Play, det har nemlig våres tetteste naboer også valgt. Både TV4 Sverige og TV2 Danmark har allerede Play som navn til deres streaming tjeneste.