Bruce Springsteen deler trist beskjed: "Er knust"

08/09/2023 09:45

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Få artister har oppnådd stjernestatus som legendariske Bruce Springsteen (73).

Den verdenskjente artisten debuterte med folkrock-albumet "Greetings from Asbury Park, N.J." i 1973 og har siden gitt ut flere album, inkludert "The River", "Born to Run" og "Nebraska"

Hans største kommersielle suksess kom med «Born in the U.S.A», som er Springsteens bestselgende album og har solgt omtrent 30 millioner eksemplarer.

Torsdag delte han en trist melding til alle Springsteen-fans.

NTB skriver: Bruce Springsteen (73 år) og hans «E street Band» har utsatt alle planlagte konserter i september på grunn av sykdom.

Bruce Springsteens leger som har tatt avgjørelsen.

Springsteen måtte behandles for magesår og måtte derfor utsette alle fremtidige konserter.

– Vi er knust over å måtte utsette disse konsertene. Først og fremst beklager vi overfor våre fantastiske fans i Philly som vi gikk glipp av for noen uker siden. Vi kommer tilbake for å ta igjen disse konsertene, og enda flere, sier Springsteen i en uttalelse og legger til:

– Takk for deres forståelse og støtte. Vi har hatt det fantastisk på våre konserter i USA, og vi ser frem til flere flotte stunder. Vi kommer tilbake snart, sier Springsteen i en uttalelse.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.