Brud oppdager forloveden og svigermoren på badet før bryllupet: Du vil aldri gjette hva de gjorde

13/05/2024 17:02

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ville du fortsatt sagt ja ved alteret?

Et bryllup er en av de mest stressende tidene i en persons liv. Er dere virkelig klare til å tilbringe resten av livet sammen? Hvordan vil talene være? Vil kjolen passe?

Et spørsmål du sannsynligvis ikke forventer å stille deg selv på den store dagen er: "Så jeg virkelig nettopp min kommende ektemann bli ammet av moren sin?"

Det skriver Ladbible.

I et intervju med The Unfiltered Bride-podcast, fortalte Georgie Mitchell til medverten Beth en historie hun hadde hørt om svigermoren fra helvete.

"To ganger har jeg blitt fortalt denne historien, jeg var ikke på dette bryllupet, men ved to anledninger har jeg blitt fortalt det, begge av makeupartister," forklarer Georgie og bygger opp spenningen.

"Vi kan kalle henne Jenny. Jenny sa til meg, 'Jeg var i et bryllup her om dagen, og du vil aldri gjette hva som skjedde. Hun sa at bruden skulle på toalettet rett før seremonien - det er altså rett før seremonien. Og hun gikk inn på toalettet, og det hun så er nok til å avslutte et bryllup."

Nå er tankene dine i sving. Hva kunne hun ha sett som var så katastrofalt at det var nok til å bryte det hele av?

Ut fra noen scenarioer antyder medverten Beth at brudgommen kanskje var sammen med en annen, kanskje hadde litt moro, eller kanskje tok stoffer. Åh, om det bare var noen av disse tingene, ville det kanskje være rom for en slags forsoning.

Dessverre er det denne stakkars bruden så den dagen, ikke noe et par kan komme tilbake fra.

Georgie avslører: "Han ble ammet av moren sin."

Ammer før bryllupet

En forståelig sjokkert Beth sier da:

"Unnskyld, HVA? Hvorfor ville du gifte deg med en mann som fortsatt ammes?"

Georgie påpeker at det er høyst sannsynlig at bruden ikke hadde noen anelse om at hennes potensielle ektemann fortsatt ble ammet av moren sin da han fridde til henne.

"Jeg tror ikke hun visste at det var det som skjedde!" sa hun.

Beth spør deretter: "Hvorfor produserte moren hans melk?"

Til hvilket Georgie svarer: "Hun må tydeligvis ha gjort det konstant for å komme dit. Alle er i rommet og venter! Men du ville definitivt ikke kysse brudgommen..."

Etter at videoen ble lagt ut, har den blitt sett hundretusenvis av ganger, med seere like sjokkerte som vertene.

"Den sterkeste mannen kunne ikke løfte kjeven min nå," sa en.

"Jeg kan bare ikke! Det er sjokkerende! Hvilken stilling var han i med moren sin? Lå han som en baby ved morens bryst eller på knærne?" spurte en tredje.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.