Bruktbilspesialist avslører: Her er de beste bilene å kjøpe brukt

16/09/2023 05:30

Emma

Nyheter
Foto: Skjermbilde fra youtube
Foto: Skjermbilde fra youtube
Det kan ende opp med å bli en veldig god bedrift for deg!

Brandon fra Car Questions Answered tok til YouTube for å beskrive hvordan bruktbilforhandlere tjener betydelig fortjeneste ved å kjøpe varer til lave priser.

Bileksperten kjøpte syv biler på auksjon, som hver ga ham en fortjeneste på rundt 8.600 kroner hver.

Et eksempel er at han var sikker på at en GMC Terrain 4x4, som han kjøpte for 11.000 kroner, kunne selges videre for nesten 20.700 kroner.

På samme måte forventet han at en Toyota Corolla, som han kjøpte for 13.000 dollar, skulle oppnå en lignende pris på markedet.

Brandon uttalte: "Vi har en forkjærlighet for å skaffe gjenstander som kan ha litt slitt lakk som dette fordi det fortsatt er en utmerket bil."

– Vi kan enkelt selge den for 20.700 kroner fordi kjøperen vet at det er en Toyota Corolla – en svært pålitelig bil som vil vare i mange år fremover.

– Slik det ser ut, spiller ikke så stor rolle.

Sjokkerte brukere

Brukere av sosiale medier ble lamslått av avsløringen.

En bruker kommenterte: "Takk for informasjonen."

"Jeg setter alltid pris på innholdet ditt. Det er veldig ærlig og jordnært.

En annen la til: "Prisene må virkelig komme betydelig ned.

– De såkalte engros-auksjonsprisene for biler med dårlig kosmetikk og høy kjørelengde er helt urimelige.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.