Caroline Graham Hansen: Ber om unnskyldning

26/07/2023 08:28

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
- Jeg ble veldig skuffet.

Det gikk dårlig for den internasjonale landslagsspilleren Caroline Graham Hansen etter at VM-kampen mellom Sveits og Norge endte 0-0 på New Zealand tirsdag.

Hansen dukket opp ut på en pressekonferanse onsdag kveld i Norge, og la seg flat for det hun hadde sagt etter kampen.

- Jeg vil egentlig bare be om unnskyldning. Jeg er bare et menneske med mye følelser, det har vært mange tøffe dager. Jeg har gjort mitt for å stå i det, etter kampen i går tok det overhånd, sier Graham Hansen til den oppmøtte pressen.

- Jeg ble veldig skuffet, selvfølgelig, over ikke få starte i den viktigste landkampen på lenge. Jeg er i form og visste at jeg kunne bidra sterkt mot Sveits. Samtidig må jeg respektere at det er treneren som bestemmer, og hun har rett å gjøre det hun mener er best for laget.

Landslagstrener Hege Riise møtte også opp i pressen og godtok Hansens unnskyldning. Treneren bekreftet også at Hansen blir med i troppen til den viktige kampen mot Filippinene. Det skriver Dagbladet.

Hun sa videre at Hansen også skal be om unnskyldning overfor de andre spillerne.

Guro Reiten bekreftet også på pressekonferansen at Hansen nylig skal ha sendt tekstmeldinger til spillerne og beklaget.

Guro Reiten og Vilde Bøe Rise har ingen problemer med å tilgi Caroline Graham Hansen. De synes det er stort av henne å si unnskyld.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.