Celine Dion avlyser ALT: Årsaken bak det er hjerteskjærende

29/05/2023 12:50

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kanadiske sangfuglen må dessverre skuffe millioner av fans.

Celine Dion har kansellert hele sin verdensturné bare måneder etter at hun kunngjorde at hun hadde fått diagnosen "Stiv personsyndrom".

Nå har «It's All Coming Back To Me Now»-sangeren lagt ut en emosjonell oppdatering med fansen.

Hun skrev i en pressemelding: «Jeg er så lei meg for å skuffe dere alle igjen... og selv om det knuser hjertet mitt, er det best at vi kansellerer alt til jeg virkelig er klar for å være tilbake på scenen... jeg gir ikke opp ... og jeg gleder meg til å se deg igjen!"

Sangerens offisielle nettsted instruerer fansen om å snakke med det opprinnelige salgsstedet for å få refusjon.

En uttalelse la til: "Det er med enorm skuffelse vi i dag må kunngjøre kanselleringen av Courage World Tour." 'My Heart Will Go On'-sangerinnen bekreftet diagnosen hennes i desember 2022 i en tårevåt Instagram-video, og forklarte til fansen at hun led av alvorlige muskelspasmer som gjorde at hun ikke kunne synge.

Hun ble tvunget til å kansellere resten av den europeiske etappen av turneen sin den gangen, men håpet at hun senere ville være i stand til å starte den på nytt.

Datoer ble flyttet til tidlig i 2024, men de er nå alle kansellert.

Det sjeldne syndromet rammer bare én av hver million mennesker og er for tiden uhelbredelig. Celine bekreftet i en ærlig video:

"Dessverre påvirker spasmene alle aspekter av mitt daglige liv - noen ganger forårsaker de vanskeligheter når jeg går og lar meg ikke bruke stemmebåndene mine til å synge som jeg er vant til."

Stiff Person Syndrome forårsaker stive muskler i overkropp, armer og ben og øker følsomheten for ting som støy, berøring og følelsesmessig plager – noe som kan forverre muskelspasmer.

Over tid kan tilstanden føre til at folk utvikler seg bøyd over stillinger og forårsaker hyppige fall da den lidende ikke har de nødvendige refleksene for å fange seg selv, noe som fører til alvorlige skader. Fansen hastet for å støtte Celine midt i hennes siste kunngjøring, med en som skrev:

"Ta vare og gjør det som er riktig for deg, ta vare, vær sterk."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.